PROSLAVILI SMO SREBRNI JUBILEJ

Škola stranih jezika »Butterfly Learning Centre« osnovana je 1991. godine i danas, sa tradicijom od preko 25 godina kontinuiranog rada u edukaciji, posluje na dve lokacije u Beogradu.

GDE MOŽETE DA NAS NAĐETE

Škola poseduje 5 moderno opremljenih i klimatizovanih učionica na Vidikovcu u TC »Bazar Vidikovac« (Kneza Višeslava 63/2.61) i na Banjici u ul. Paunova 9.

PROGRAMI I USLUGE

Škola »Butterfly« u svojoj širokoj ponudi nudi:

  • - opšte i specijalizovane kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, srpskog, grčkog kao i skandinavskih jezika;
  • - grupnu, individualnu i poluindividualnu nastavu u fleksibilnim terminima i varijantama;
  • - nastavu u sopstvenim prostorijama ili kod klijenata;
  • - učenje stranih jezika u inostranstvu;
  • - kompletne pripreme za međunarodne jezičke sertifikate;
  • - korektivne programe za popravljanje ocena iz jezika, matematike, fizike, hemije i ostalih predmeta (studio ELAPHANT, link)
  • - kombinovane programe (dvojezična nastava, likovne radionice na engleskom jeziku (KREATIVNI SOBIČAK, link), predškolski jezički program sa pripremom za školu (BUTTERFLY PLAYSCHOOL program), porodične jezičke programe);
  • - prevodilačke i agencijske usluge;

OPREMLJENOST I UČILA ZA RAZVOJ JEZIČKE INTELIGENCIJE

U radu koristimo udžbenike i multimedijalna učila eminentnih stranih izdavača kao i domaće i strane didaktičke materijale. Svaka učionica je opremljena savremenim učilima, nastavnim računarom i sopstvenom bibliotekom.

NASTAVNI KADAR I STANDARDI ŠKOLE-PERMANENTNO USAVRŠAVANJE

U nastavi jezika radni i nastavni protokol odvija se po evropskim standardima i utvrđenim CEF (Common European Framework) nivoima: A1,A2,B1,B2,C1,C2.

Naši predavači su diplomirani filolozi, masteri i doktori nauka svih godišta i specijalnosti, profesori sa državnom licencom i sa obukom za rad po metodologiji i standardima naše škole. Neki su specijalizovani za rad sa mališanima (metoda Montessori), neki za rad na međunarodnim ispitnim programima, dok su neki kvalifikovani prevodioci… Zajedničko nam je kontinuirano usavršavanje na seminarima u zemlji i inostranstvu.

NASTAVNE METODE

Nastava u našoj školi izvodi se u malim (4-6) ili mikro (2-3) grupama, kao i putem individualnih i pouindividualnih časova (dvoje polaznika u dogovoru). Koristimo globalno prihvaćenu komunikativnu metodu i metod Montessori, uz dodatnu primenu raznolikih nastavnih tehnika, zavisno od uzrasta polaznika i vrste programa koji se sprovodi.

Akcenat je na tome da polaznika što brže osposobimo za aktivnu i praktičnu primenu jezika u realnim životnim situacijama.
Zbog toga naši polaznici, kroz mnoštvo raznovrsnih i dinamičnih aktivnosti na ciljnom jeziku koji se uči, program savlađuju brzo i uz manje truda a više zabave, u vedroj i opuštenoj atmosferi koju kreiraju naši predavači.

LICENCE I PARTNERSTVA

Naša škola već dugi niz godina poseduje licencu Saxoncourt Examination Board za pripremu i održavanje ispita engleskog jezika za decu uzrasta 6-12 godina.

Takođe smo partner Britanskog kulturnog veća u administriranju i sprovođenju priprema kandidata za polaganje nekog od Cambridge ispita.

ŠIRI DRUŠTVENI ANGAŽMAN

Naša škola ima saradnju sa nekoliko osnovnih i srednjih škola na programima stipendiranja jezičkih talenata kao i ponudu stipendiranje izvrsnih đaka kojima baš strani jezik slabije ide.

RADNO VREME U NASTAVI

Pre i poslepodne, uveče i vikendom.

RADNO VREME SEKRETARIJATA ŠKOLE

Radno vreme sekretarijata škole je od 16:00 – 20:00 časova radnim danom.
Mobilni info-centar: od 10-20 časova.

 

»Butterfly Learning Centre«


Vesti

Pratite nas i budite uvek u toku sa dešavanjima u našoj školi...

Korisne informacije

Na ovoj stranici možete da pročitate informacije koje Vam mogu pomoći i biti od koristi...

Prevodilačke usluge

Nudimo i prevodilačke usluge u našoj školi, pa pogledajte detaljnije...

Zaposlenje

Ukoliko želite da budete deo našeg tima, popunite on line prijavu i pošaljite...

Priprema za međunarodne ispite

Pripremite se za međunarodne ispite sa našim obučenim predavačima...

Posebne pogodnosti i bonus usluge

Posebne pogodnosti i bonus usluge za polaznike skole “Butterfly learning Centre”...