Kursevi za odrasle

Opšti kursevi u Studiu Elephant odnose se na sve jezike iz naše ponude (engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, grčki, srpski za strance) koji se održavaju u okviru grupne nastave. Kako bi se obezbedio kvalitet, u kojoj će profesor moći maksimalno da se posveti svakom učeniku, broj polaznika u okviru grupe je ograničen na 6.

Fond časova, po kursu, je 60 časova od po 45 minuta, raspoređenih u blokove dva puta nedeljno po 90 minuta.


Poluindividualni kursevi

Poluindividualni kursevi se odnose na nastavu u kojoj je maksimalni broj polaznika 2. Karakteriše ga veća vremenska fleksibilnost, intimnija atmosfera i brži tempo rada. Ovi kursevi su najpogodniji za kolege, prijatelje, članove porodica koji bi želeli da uče zajedno. Uslov da bi dvoje ljudi pohađalo ovaj kurs je da se nalaze na istom jezičkom nivou.

Fond časova je 30 časova po 60 minuta.


Individualni kursevi

Individualni kursevi se uklapaju i prilagođavaju ličnim potrebama polaznika. Podrazumevaju rad 1 na 1, odnosno nastavu gde je pažnja i vreme profesora isključivo posvećeno jednom polazniku. Ovo je idealna opcija za one koji imaju manjak koncetracije pri učenju, potrebu da nauče jezik za neku određenu namenu ili su vremenski limitirani brojem obaveza koje imaju.

Dinamiku i tempo rada određuje polaznik, prema svojim obavezama.


Kursevi preko Skype-a

Za sve one koji žele da uče jezik iz udobnosti svoga doma osmišljen je online kurs. Samo održavanje nastave nije teško, jedino šta vam treba su internet i računar, a za sve ostalo se brinemo mi. Vreme kada će časovi biti odrzani određujete sami u dogovoru sa profesorom. Fleksibilnost se takođe odnosi i dinamiku kojom ćete učiti.

Fond časova predviđen za online kurs je 26 od po 45 minuta.


Specijalizovani kursevi

Specijalizovani kursevi predsatvljaju nastavu čije je program osmišljen za neki poseban segment učenja jezika. U te kurseve spadaju pripreme za Kembridž ispite, Engleski I Nemački za medicinare, Poslovni engleski, pripreme za intervju za posao.


Kursevi za preduzeća

Tokom cele godine škola stranih jezika Elephant Studio nudi mogućnost pravnim licima da ostvare saradnju sa nama, pod posebnim pogodnostima. Za više informacija o kursevima za pravna lica kontaktirajte nas na neki od naših brojeva telefona ili putem mail-a.


Kursevi za decu

Naši kursevi stranih jezika vode vaše dete od predškolskog uzrasta do kraja srednje škole. Sadržajno I metodički su prilagođeni interesima I sposobnostima deteta u određenom uzraszu, omogućivši mu da strain jezik savlada sa lakoćom. Kursevi za predškolce obuhvataju tri nivoa, I prilagođeni su deci uzrasta od četiri do sedam godina. Kursevi za školarce su celogodišnji kursevi koji prate školsku godinu I prilagođeni su školskom programu.

»Butterfly Learning Centre«


Vesti

Pratite nas i budite uvek u toku sa dešavanjima u našoj školi...

Korisne informacije

Na ovoj stranici možete da pročitate informacije koje Vam mogu pomoći i biti od koristi...

Prevodilačke usluge

Nudimo i prevodilačke usluge u našoj školi, pa pogledajte detaljnije...

Zaposlenje

Ukoliko želite da budete deo našeg tima, popunite on line prijavu i pošaljite...

Priprema za međunarodne ispite

Pripremite se za međunarodne ispite sa našim obučenim predavačima...

Posebne pogodnosti i bonus usluge

Posebne pogodnosti i bonus usluge za polaznike skole “Butterfly learning Centre”...