U Butterfly Learning centru vrata Kreativnog sobička otvaraju se svakog vikenda.

Kreativni sobičak je mesto gde deca od 6 do 12 godina mogu da izražavaju svoju kreativnost na likovnim radionicama. Na ovom mestu deca uče kako da od onoga što imaju u kući, koristeći svoju maštu, prave razne stvari. Kreativni sobičak pruža deci mogućnost da, koristeći razne materijale iskažu svoj talenat iz sfere umetnosti ali i ostalih segmenata života, i tako razvijaju motoričke veštine, sposobnost koncentracije i razvijaju timski duh... Uz bogat program radionica, u segmentu koji se odnosi na raciklažu, deca stiču svest o važnosti čuvanja životne sredine, a osnovu, vezanu za likovno obrazovanje koju su dobili u svojim vrtićima ili školama, nadograđuje.

Specifičnost kreativnog sobička su likovne radionice na kojima se komunikacija odvija na engleskom jeziku, čime deca imaju mogućnost da u praksi koriste znanje jezika koji uče u školi, kao i radionice sa roditeljima, čime se produbljuje odnos roditelj - dete dok zajednički stvaraju neki od predmeta.
Materijal za rad je obezbeđen, a sve što naprave, deca nose kući.

Radionice vode Marija Urošević, diplomirani dizajner i student završne godine Fakulteta likovnih umetnosti- odsek vajarstvo i Marija Paunović Čontoš, tv-novinarka koja je tokom svog rada na Televiziji Pančevo stvarala emisije za decu.

„Kreativni sobičak“ je otvoren tri puta nedeljno – subotom od 17 do 19 sati, i nedeljom u dva termina od 11 do 13 i od 17 do 19 sati.

Prijave su obavezne i to na e-mail adresu kreativnisobicak@gmail.com, preko fb stranice KREATIVNI SOBIČAK, ili na telefon 064/866 20 44.

Cena pojedinačne radionice je 800 dinara, dok za ceo mesec, 4x nedeljno 3000 dinara.

»Butterfly Learning Centre«


Vesti

Pratite nas i budite uvek u toku sa dešavanjima u našoj školi...

Korisne informacije

Na ovoj stranici možete da pročitate informacije koje Vam mogu pomoći i biti od koristi...

Prevodilačke usluge

Nudimo i prevodilačke usluge u našoj školi, pa pogledajte detaljnije...

Zaposlenje

Ukoliko želite da budete deo našeg tima, popunite on line prijavu i pošaljite...

Priprema za međunarodne ispite

Pripremite se za međunarodne ispite sa našim obučenim predavačima...

Posebne pogodnosti i bonus usluge

Posebne pogodnosti i bonus usluge za polaznike skole “Butterfly learning Centre”...